Korse Atlet Zayıflatır mı? Korse Atlet Fiyatları Ne Kadar?

Korse Atlet Zayıflatır mı? Korse Atlet Fiyatları Ne Kadar?

Sıkılaşmaya yardımı olan, anında incelme etkisi meydana getiren korse atlet, karın, göbek ve göğüs bölgesine aynı anda etki sağlayarak fit gözükmeyi destekleyen bir korse modelidir.

Korse Atlet Zayıflatır mı?

Vücudun incelmesini destekleyen ve şekillendirici etki meydana getiren üçgen vücut gösteren korse, normal atlet ile benzerlik gösteren fakat kumaş olarak farklı özellikler gösteren bir korse modelidir. Bel ve karın bölgesine meydana getirdiği incelme etkisi ile omuzların daha geniş durmasını sağlar. Böylece vücutta adeta sportif bir üçgen görünümü oluşturabilmektedir. Sıkılaşma etkisi bulunan korse atlet zayıflama konusunda doğrudan olmasa da dolaylı anlamda etki göstermektedir. Giyildiği zaman anında 1-2 beden daha ince gözükmeyi sağlar. Fakat bu etki kalıcı değildir. Korseyi çıkardıktan sonra vücut eski haline tekrar dönmektedir. Eğer kalıcı etki görmek istiyorsanız spor ile desteklemeli ve dengeli beslenme sağlamalısınız. Spor sırasında bu korselerin giyilmesi, sıkılaşma ile sarkma problemlerinin önlenmesini sağlarken aynı zamanda karın kaslarının aktifleşmesine yardımcı olur. Böylece kilo verme konusunda olumlu etkiler oluşturabilir.

İnceltici Atlet Korse Ne İşe Yarar?

Şekillendirici etkisi ile inceltici ve toparlayıcı özellikleri bulunan erkek atlet korse, özellikle göbek bölgesinde fazlalığı bulunan ve bölgesel zayıflama sağlamak isteyen kişiler için faydalı olmaktadır. Karın kısmında yer alan özel dikişler sayesinde kaslı gibi görünüm sağlarken aynı zamanda fazlalıkları eşit şekilde dağıtmaktadır. Böylece azla kiloları gizlerken aynı zamanda vücudun forma girmesine de yardımcı olur. Göğüs, göbek, bel ve sırt bölgesine giyildiği andan itibaren etki sağlayan bu korseler, bölgesel yağlanma ve sarkma problemleri için doğrudan etki göstermektedir. Genel olarak kilo veren kişilerde kasların zayıflamasına bağlı olarak sarkma sorunu meydana gelmektedir. Erkek atlet korse, karın kaslarını aktif hale getirerek hem zayıflama hem de sarkma problemlerinin önlenmesi konusunda etkili olmaktadır. Fit ve sıkı görünüm sağlayan bu korseler, baklava desenli modeller olarak da bilinmektedir.

Zayıf Gösteren Atlet Korse Nasıl Giyilir?

Vücudun atletik ve kaslı görünmesini sağlayan dikişsiz erkek atlet korse, oldukça rahat bir şekilde kullanılmaktadır. Esnek, dikişsiz, hava alan kumaş yapısı sayesinde her mevsimde rahat bir şekilde giyilebilmektedir. Herhangi bir şekilde iz yapmamaktadır. Bu sayede her kıyafetin altına giyilebilir. İster t-shirt ister gömlek ister kazak gibi her giysi altına giyebilirsiniz. Günlük hayatta kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda özel davetlerde de tercih edebilirsiniz. Kumaş özelliği sayesinde sıkı bir yapıya sahip olan bu korseler, giyildiği zaman vücudu sıkmaz ve hareketlerde kısıtlama meydana getirmez. Böylece kolay bir şekilde kullanılabilir. Özel bir dikim tekniği ile elde edilmiştir. Özel ve üst düzey etkisi bulunan bu atlet korseler, normal atlet gibi kullanılabilir. Fakat özellikleri bakımından farklılık içerir.

Korse Atlet Fiyatları Ne Kadar?

Oldukça ince ve esnek kumaşlardan elde edilmiş olan slim fit atlet fiyatları çok pahalı değildir ve çoklu alımlarda daha ekonomik olmaktadır. Hemen her bedene uygun olarak satılabilmektedir. S, M, L, XL, XXL ve XXXL bedenleri bulunan bu atlet korseler aynı zamanda beyaz ve siyah olmak üzere renklere sahiptir. Böylece bedene ve zevke göre tercih edilebilmektedir. Bölgesel olarak incelme ve sıkılaşma meydana getiren erkek korse atlet; göğüs, göbek, basen bölgesindeki sarkma problemlerin giderilmesini sağlar. Vücudun daha zayıf ve daha atletik olmasını sağlar. Aynı zamanda duruşun düzelmesini de sağlayabilmektedir. Sizler de bu korseyi tercih ederek, daha atletik bir vücuda sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.