Dalış Çantası Hazırlarken Unutmamanız Gerekenler Nelerdir?

Dalış Çantası Hazırlarken Unutmamanız Gerekenler Nelerdir?

Dalış yapmak isteyen kişiler için en önemli ekipman öncelikle dalış çantasıdır. Dalış çantası; bütün ekipmanlarınızı taşıyabilecek düzeyde ve konforlu olmalıdır. Bu alanda birçok üretim yapılsa da size en uygun olanı katlanabilir olan çantalardır. Bu çantalar daha az yer kaplarlar. Seçtiğiniz ürün; suya ve darbelere karşı korumaları olmalıdır.

Dalış çanta fiyatları ise seçtiğiniz çantanın malzemesine ve fonksiyonlarına göre değişir. Çanta seçimi tamamlandıktan sonra sıra diğer ekipmanlara gelir.

Dalış Çantası Hazırlarken Unutmamanız Gerekenler

1. Dalış Maskesi

Dalış maskesi en önemli malzemelerden birisidir. Maskenizi hasarlara karşı korumak için kendi kabı içerisinde kullanmalısınız. Olası kaybolma veya sorunlarla karşılaşma durumuna hazırlık amacıyla, yedek bir dalış maskesi yanınızda bulundurmanız önerilir.

2. Dalış Elbisesi

Dalış ekipmanları içinde en önemli ekipmanlardan biriside dalış elbisesidir. Dalış sonrası ise çantanızda ıslak kıyafetler için ayrı bir bölüm belirlemelisiniz.

3. Dalış Çorabı ve Eldiven

Ellerin yaralanması ve soğuktan korunması için eldivenler önemlidir. Çoraplar yine benzer fonksiyonlar için idealdir. Olası zarardan ve sudan korurlar.

4. Şnorkel

Su altında nefes almayı sağlayan bir ekipmandır. Su altında daha fazla kalmaya yardımcı olur.

5. Dalış Paletleri

Paletler suyun altında daha hızlı olmanızı ve manevralarınızı daha kolay yapmanızı sağlar. Ayağı yormayan, ergonomik ve konforlu bir palet size oldukça fayda sağlayacaktır.

6. Su Altı İçin Bıçaklar

Su altı bıçakları kişinin isteğine bağlı olarak koyulabilir. Kullanacağınız bıçak paslanmaz çelik ya da titanyum malzemeden yapılmış olmalıdır.

7. Dalış Bilgisayarı

Dalış bilgisayarları önemli ekipmanlar arasında olmazsa olmazlardandır. Suyun sıcaklığı, derinlik, saat, tehlikeli alçalma ve yükselmelerde bilgi verir. Dalış çantası hazırlığında Anadolu Yakası AVM içerisinde bulunan mağazalardan yararlanabilirsiniz.

Dalış Çantası Çeşitleri Nelerdir?

- 4 ana maddede incelenebilir.

- Spor Dalış Çantası

- Sırt Dalış Çantaları

- Silindir Şeklinde Dalış Çantaları

- Örgü Şeklinde Dalış Çantaları

Dalış Çantası Fiyatları

Fiyatlar ürünün kalitesi, boyutu, kullanılan malzemesi, fonksiyoneli ve yapısına göre çeşitlilik gösterir. Önemli olan sizin için en uygun yapıda bir çantaya sahip olmaktır. Su geçirmez olması en önemli özelliklerinden birisidir. Çanta fermuarı da yine kaliteli olmalıdır. Uzun vadede kullanılabilecek ve size en uygun yapıda olan çantayı seçmelisiniz.

Dalış ile ilgili ekipmanların satışa sunulduğu mağazaları incelemek için https://nevcarsiuskudar.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.