Amatörde Şehitkamil fark yarattı

Amatörde Şehitkamil fark yarattı
Süper Amatör Küme’nin en genç takımı ve Play-Off maçlarında ikinci olan Şehitkamil Belediyespor’da ortaya konulan performans ve sergilenen görüntü alkışı hak etti. Teknik Direktör Taner Özaykut önderliğinde başarılı sonuçlar alan Şehitkamil Belediyespor futbol takımında Özaykut, tecrübe kazandıklarını ve yeni hedefler peşinde koşacaklarını söyledi.

Önceki gün Araban Belediyespor’a penaltılar sonrasında yenilen ve BAL ligine yükselme finaline çıkamayan Şehitkamil Belediyespor futbol takımı, bu sezon ligin en genç takımı olarak alkışı hak etti. Hem oynadıkları futbolla hemde geldikleri nokta itibariyle herkesin takdirini kazanan Şehitkamil Belediyespor, Play-Off finalinde ise yenilerek BAL ligi finaline çıkamadı. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktör Taner Özaykut, yeni hedeflerinin olduğunu belirterek, duygusal bir açıklama yaptı. İşte Taner Özaykut ve söyledikleri;
“Her son yeni bir başlangıçtır!
Kariyerim boyunca farklı kademelerde Gaziantep ve Türk Futboluna hizmet etmiş olmaktan her zaman büyük gurur duydum. İnsanın hayal ettiği mesleği huzur bulduluğu güven duyduğu bir ortamda icra etmesi kelimelerle anlatılmayacak bir duygu. Bir gün geriye dönüp baktığımda bu sezonu hep farklı bir yerde tutacağımdan eminim. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık tabiri klişe olmaktan ziyade bizi anlatan bir cümle olmaz. Çünkü bu yıl hep güzel işler başardık. Kazandık! alt yapılarımızda forma giyen pırıl pırıl gençlerimizi kazandık, onların ve kıymetli velilerinin bize duydukları güveni kazandık. Duruşumuz ve anlayışımızla finansal açıdan güçlü olanın değil, ruhunu ortaya koyanların başarılı olduğunu adeta nakış nakış dokuyarak anlattık. Bu sayede bir felsefe kazandık, kazandırdık! Bu süreçte her zaman yanımızda olan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, kıymetli Belediye Başkan Yardımcılarımıza, hayatımıza olan özel dokunuşları ile bize yol gösteren saygıdeğer Kulüp Başkanımız Sayın Hüseyin Rahmi Açıkkol’a, teknik kadromuzda görev yapan çalışma arkadaşlarıma, sporcularımıza, kulübümüz bünyesinde görev yapan tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Final’de 2.’ci olduk!
Ama biliyoruz ki biz bize değer veren herkesin gözünde Şampiyonuz.
Futbol adına, spor adına paydaşımız olan tüm kurumların değerli temsilcilerine ve saygıdeğer camiamıza teşekkürlerimi arz ediyorum.
Şimdi yeni bir başlangıç yapma zamanı!
Şimdi hedefe koşma zamanı!
Var hayalimiz!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.