Gaziantep FK'da Erol Bulut sürprizi Bulut'un istifaya cevabı ne oldu?

Gaziantep FK'da Erol Bulut sürprizi  Bulut'un istifaya cevabı ne oldu?
Göztepe karşılaşmasında bazı taraftarların istifaya davet ettiği Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "İstifa konusunda birşey diyemem, işime odaklanacağım" diyerek böyle bir düşüncesi olmadığını söyledi. Bulut, kalan haftalara odaklanacağını ve takımını bu maçlara hazırlayacağını söyledi.

Taraftarların istifa beklentisi ile ilgili soruya da cevap veren Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "O konuda bir şey diyemeyeceğim. Taraftarın yorumlarını düşüncelerini söylemesi doğal bir haktır. Ben bu durumda sakin kalıp işimi odaklanmaya çalışıyorum. Önümüzdeki hafta yönetimimiz ile konuşarak gelecek sezonun planlamasını yapmamız gerekiyor. Şu an için sadece bunu söyleyebilirim" diye konuştu.

GALİBİYETE HASRET KALDI

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde son 11 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Galatasaray galibiyetinden sonra kazanamayan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut’un durumu belirsizliğini korurken, Bulut ve ekibinde de gözle görülür düşüş yaşanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.