İmamoğlu Gözaltında: Hakim Karşısına Çıkış Saati Belli Oldu, CHP Kurultay Toplanıyor

İmamoğlu Gözaltında: Hakim Karşısına Çıkış Saati Belli Oldu, CHP Kurultay Toplanıyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yolsuzluk ve terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri süren İmamoğlu'nun adliyeye sevk edilecek saat açıklandı. Bu gelişmelerin ardından CHP, olağanüstü kurultay kararı aldı.

Gözaltı Süreci Devam Ediyor

İstanbul Üniversitesi tarafından diploması iptal edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah gözaltına alındı. Yolsuzluk ve terör örgütlerine yardım iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında emniyette işlemleri devam eden İmamoğlu, dün sağlık kontrolünden geçirildi.


Hakim Karşısına Çıkış Saati Açıklandı

Habertürk muhabiri Ceylan Sever'in haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu ve diğer şüphelilerin yarın saat 21:00 gibi adliyeye sevk edileceğini duyurdu. Başsavcılık açıklaması, soruşturmanın seyrini yakından takip eden kamuoyunda önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.


CHP'den Kurultay Kararı

Gözaltı süreciyle eş zamanlı olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partiye kayyum atanması iddialarına karşı kararlı bir duruş sergiledi. Özel, yaptığı açıklamada CHP'yi olağanüstü kurultaya götürme kararını aldıklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.