Gaziantep’te bu parkın hali rezil! Bu Kadar Olmaz

Gaziantep’te bu parkın hali rezil! Bu Kadar Olmaz
Gaziantep’in Şehtikamil İlçesi’ne bağlı Osmangazi Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet 100. Yıl Parkı’nın hali içler acısı durumda.

Gaziantep'te son dönemde çöplerin konteynerlere değil, dışarıya atılması ya da sağda solda bırakılması sık sık gündeme geliyor. Bu durum kentin imajını da büyük ölçüde zedeliyor.

Gaziantep’in Şehtikamil İlçesi’ne bağlı Osmangazi Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet 100. Yıl Parkı’da bu çöplerden nasibini aldı. Gaziantepli vatandaşlar akşam saatlerinde serinlemek ve kafa dağıtmak adına parklarda vakit geçirirken, içler acısı görüntü hava aydınlandıktan sonra ortaya çıktı. Akşam saatlerinde parklarda oturan ve vakit geçirdikten sonra evlerine giden vatandaşlar, parkta oturdukları süreçte tükettikleri içecek ve yiyeceklerin çöplerini de çöpe atmak yerine orada bırakıyor. Belediye çalışanları her ne kadar parkların temizliği için sık sık temizlik yapsa da kentin nüfusuna oranla temizlik hizmeti yetersiz kalabiliyor.

Gaziantep’in Şehtikamil İlçesi’ne bağlı Osmangazi Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet 100. Yıl Parkı’da bu görüntüyü gören diğer vatandaşların adeta midesi bulandı. Konu ile ilgili yetkililerden yardım bekleyen vatandaşlar, kentte bu şekilde kirli bir görüntü ile karşılaşmanın kötü hissettirdiğini dile getiren vatandaşlar, bunu yapan kişilerin bilinçlenmesi gerektiğini de söyledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.