Gazibel'de 'TURAL' DEPREMİ! FİKRET TURAL'I KİM GÖREVDEN ALDI?

Gazibel'de 'TURAL' DEPREMİ! FİKRET TURAL'I KİM GÖREVDEN ALDI?
GAZİBEL Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tural'ı kim görevden aldı? Bomba iddialar

GAZİBEL Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2015 yılından bu yana sürdüren Fikret Murat Tural, bir anda Gazibel yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu... Bu ayrılığın sebebinin temelinde ne yattığıysa merak konusu olu ve Tural'ın Gazibel yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan kendi kararıyla ayrılmadığı görevden alındığı iddiaları kamuoyu gündemine bomba gibi düştü.

TURALI KİM GÖREVDEN ALDI?

10 yıla yakın Gazibel Yönetim Kurulu başkanlığını sürdüren Fikret Tural'ın ayrılmadığı ve görevden alındığı konuşulurken, Fikret Tural'ı, kimin görevden aldığı iddiaları ise soru işareti uyandırdı.

TURAL'IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI!
BU MÜCADELEYİ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA EMANET EDİYORUM
Tural, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Gastronominin dününe, geleceğine ve hatta genetik kodlarına kadar verdiğimiz sahiplik uğraşı devam edecektir” ifadesini kullanarak, projelerin ve vizyonun devam edeceğini vurguladı. Ayrılık kararını, “Kişilerden öte, iyi bir takım olmaya inanarak sürdürdüğüm bu mücadeleyi, çalışma arkadaşlarıma emanet ederek GAZİBEL Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum” sözleriyle açıkladı.

Kaynak:Fevzi Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum