Gaziantep'te bu yazın en sıcak günü yaşanacak: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak! 21 Ağustos 2024 Gaziantep hava durumu

Gaziantep'te bu yazın en sıcak günü yaşanacak: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak! 21 Ağustos 2024 Gaziantep hava durumu
Gaziantep’te bu yazın en sıcak gününün yaşanacak olduğuna dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mecbur kalınmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini belirtti. İşte 21 Ağustos 2024 Gaziantep hava durumu...

Son dönemlerin en yüksek hava sıcaklıklarına şahitlik edildiği şu günlerde uzmanlar da uyarılarını peş peşe sıralamaya başladı. Afrika sıcaklarının ülkemize hakim olduğu sıcak günlerde özellikle 65 yaş üstü kişilerin, çocukların ve kronik rahatsızlıkları bulunan diğer kişilerin mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları gerektiğini ifade eden uzmanlar, sıcak çarpmasına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Ülke genelinde hissedilen yüksek hava sıcaklıkları gün içerisinde birçok kişinin zor anlar yaşamasına sebep olurken yeni güne ilişkin hava durumu tahminleri de merak konusu oldu. Bugün de sıcaklıkların yüksek seviyelerde mi seyredeceğini merak eden vatandaşlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlük tahminlerini sorgulamaya başladı. Kamu kurumu, yeni gün için düzenlemiş olduğu hava durumu raporunu yayınlayarak Gaziantep halkını saatlik tahminleri ile ilgili bilgilendirdi.

ekran-resmi-2024-08-21-07-49-21.png

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.