Gaziantepli rektör ve başhekim aranıyor

Gaziantepli rektör ve başhekim aranıyor
Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğünü 4 yıldan bu yana yapan Arif Özaydın'ın büyük ihtimalle göreve atanmayacağı iddia edilirken Özaydın yerine ise Gaziantepli bir rektörün atanması düşünülüyor.

Bunun yanı sıra Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar'ın da görevden alınacağı ve yerine Gaziantepli bir başhekimin atanacağı ileri sürüldü.


Hem rektör hem de başhekim için çalışmalara başlayan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay geçtiğimiz günlerde hem YÖK Başkanı Erol Özvar hem de Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile toplantı yaptılar. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül başkanlığında gerçekleşen toplantılar sonucunda hem rektörlüğe hem de başhekimliğe gerekli atamalar yapılması konusunda anlaştıkları ileri sürüldü.

Rektör Özaydın'ın durumu kritik!

Aslen Kahramanmaraşlı olan Arif Özaydın'ın Gaziantep Üniversitesi'ne rektör olarak atanma ihtimalinin çok zayıf olduğu ileri sürüldü.

Başhekim gidici!

Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar'ın büyük ihtimalle görevden alınacağı ve yerine Gaziantepli bir profesörün atanacağı iddia edildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.