Şehr-i Ayıntab Gaziantep Oldu Olalı Böyle VEFASIZLIK GÖRMEDİ! Duayen Gazeteci Atilla KARADUMAN'A BÜYÜK VEFASIZLIK!

Şehr-i Ayıntab Gaziantep Oldu Olalı Böyle VEFASIZLIK GÖRMEDİ! Duayen Gazeteci Atilla KARADUMAN'A BÜYÜK VEFASIZLIK!
Karaduman'ı unuttular... Yarım asır Gaziantep'e hizmet eden gazeteci Atilla Karaduman'ı son yolculuğuna meslektaşları ve bir avuç insan son yolculuğuna uğurladı.

Önceki gün Balıkesir'de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren gazeteci Atilla Karaduman Gaziantep Asri Mezarlıkta düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şireci Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla toprağa verilen Atilla Karaduman'ı son yolculuğundaki törene ailesi, meslektaşları ve yakın dostlarının yanısıra bir elin parmağını geçmeyen siyasetçiler katıldı.

at1.jpg

Törene CHP Gaziantep Milletkili Melih Meriç, Emek Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ile ailesi, kadim dostları Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş, Gaziantep Olaymedya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raci Dölek, Yurthaber.net kurucusu Murat Güreş, Nrdhaber ve Ekonomi Gazetesi yazarı Nihat Düzgün ve dostları ve meslektaşları katıldı.

Kente 50 yıl gazeteci olarak hizmet veren, imza attığı haber ve makalelerle kentin siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına önemli katkılar sağlayan Karaduman'ı uğurlamaya kentin yerel ve idari yöneticileri ile ileri gelenlerinin katılmaması dikkat çekerken bu duruma büyük bir vefasızlık olarak yorumladı.

at2.jpg

Gazetecilik etik kuralları çerçevesinde sağlığında kentin iş dünyası, bürokratları ve meslektaşları tarafından ne yazık ki kıymeti bilinmeyen Karaduman'in cenazesinde de bu kesimler ahde fefasızlık örneği göstererek katılmadı.

BÜLTEN SAHİPLERİ NEREDE?

Öte yandan Valilik, belediyeler, kamu kurumları, odalar, sivil toplum kurulaşlaru STK gibi kuruluşlar her gün önemli günlere yönelik PR bültenlerini, bol bol fotoğraflarla basın-yayın kurumlarına gönderirler. Gazeteciler de çoğu çöp kutusuna manşet olacak bu metin ve resimleri "Adam" ederek haber haline getirip yayınlarlar.
Maalesef bu kuruluşların yöneticileri cenazeye gelmediği gibi, kendilerini temsilen kimse de törene katılmadı.

at3.jpg

ADI YAŞATILMALI

Gaziantep basınının Atilla ağabeyinin ismi Gaziantep’te bir kültür, sanat, eğitim merkezi veya kütüphanesinde yaşatılabilir. Sağlığında kıymeti bilinmeyen Karaduman'a hiç olmazsa bu şekilde değer verilerek adı yaşatılabilinir.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum