Fatma Şahin'den Müjde: 'Gaziantep’te doğalgaza kavuşmayan ev kalmayacak'

Fatma Şahin'den Müjde: 'Gaziantep’te doğalgaza kavuşmayan ev kalmayacak'
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zorlu Enerji Dağıtım'ın tüm hisselerini satın alan PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray’ı ziyaret etti. Şahin müjdeyi İstanbul’dan verdi ve 'Gaziantep’te doğalgaza kavuşmayan ev kalmayacak'

Gaziantep’te kömür kullanımının azaltılması ve her evin doğalgaza geçmesi için çalışmalar yürüten Şahin, kendisini ziyaret eden PALMET Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray’a iade-i ziyarette bulundu. Zorlu Enerji Dağıtım'ın tüm hisselerini, 200 milyon dolar karşılığında satın alan PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Samuray, Gaziantep başta olmak üzere bir çok ilde yüksek yatırım hedeflediklerini dile getirdi. Gaziantep’e yapılacak doğalgaz yatırımlarının konuşulduğu ziyaret sonrası Şahin müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Şahin, “Gaziantep’te doğalgaza kavuşmayan ev kalmayacak. Hedefimize kararlılıkla ulaşacağız” dedi.

DAR SOKAKLARDA SIKINTI VAR

Şahin ziyarette, Gaziantep’te doğalgaz bekleyen yaklaşık 35 mahalle ismini Palmet Enerji yetkililerine sundu. Gaziantep’te 560 bin civarı doğalgaz abonesi bulunuyor. Gaziantep’te yer altına 4 bin 500 km hat döşeyen Gazdaş, kente bu yıl 350 km hat yapmayı taahhüt ederken, tüm ilçelerinde doğalgaz olan birkaç ilden biri olan Gaziantep’te tüm mahallelerde gaz olduğu, ancak kenar semtlerde bazı mahallelerde dar olan sokaklardan dolayı sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.