Gaziantep'te VATANDAŞLARIN TOPLU ULAŞIM ÇİLESİ! CEHENNEM GİBİ YANIYOR!

Gaziantep'te VATANDAŞLARIN TOPLU ULAŞIM ÇİLESİ! CEHENNEM GİBİ YANIYOR!
Gaziantep'te vatandaşlar herbirisi ayrı yere bağlı sarı, mavi ve turuncu otobüslerden şikayetçi. Özellikle şu sıcak yaz günlerinde turuncu belediye otobüslerinin bir kısmı dahil, ne sarılar ne de maviler klimaları çalıştırmıyor.

Gaziantep'te özellerden zaten umudu kesen vatandaşlar belediyeye ait turuncu otobüslerin de bir kısmının motor gücü yetmediği ya da sıcaktan çekmediği için özellikle yokuşu bol hatlarda klimaları kapatmak zorunda kaldığını ifade ediyorlar.

"Sarı ve mavi özel otobüsler Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e söz verdikleri halde klimaları çalıştırmıyorlar. Yolcular söyleyince de ya klima bozuk oluyor ya da motor çekmiyor. Motor çekmiyorsa yaptır ya da çekenini al kardeşim. Sürekli yolcu fiyatlarına zam istemeyi, hattan çıkıp kestirmeden gitmeyi biliyorsunuz. Dünyanın parasını kazanıyorsunuz. Sayesinde ekmek yediğiniz yolculara biraz saygınız olsun. Belediye otobüsleri bir başka alem. Turuncular. Özellikle yokuş hatlardaki otobüsler yolun çoğunda klimaları kapatıyor. Çünkü motorun gücü yetmiyor. Anlayamadığımız şu: Adana gibi Mersin gibi Türkiye'nin en sıcak illerinde motor çekiyor, klimalar çalışıyor da Gaziantep'te neden çalışmıyor? Hele belediyenin otobüslerinde bu bahane inanılır gibi değil. Otobüs alırken yanlış seçim mi yapılıyor, diye düşünmeden edemiyoruz"

diyen şikayet sahibi yolculardan bazıları da:

"Belediyeyi biz seçiyoruz. Halk otobüsleri dolmuşların ekmeğini ise biz veriyoruz. Ama hepsi de bizleri yani hizmet bekleyen vatandaşları yok sayıyor. Bizi insan yerine koymuyorlar. Çok yanlış bir tutum" ifadelerini kullandılar.

Vatandaşlar belediyeden hem kendi otobüslerin hem de halk otobüsleri ve dolmuşları sıkı denetleyerek daha insani koşullarda yolculuk yapmalarının sağlanmasını bekliyor.

Kaynak:gaziantepolusum.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.