Gaziantep'te AJET ÇİLESİ! Vatandaşları Gaziantep’ten Ankara’ya ulaştıramıyoruz

Gaziantep'te AJET ÇİLESİ! Vatandaşları Gaziantep’ten Ankara’ya ulaştıramıyoruz
Gaziantep CHP Milletvekili Melih Meriç son günlerde sürekli sorunlarla gündeme gelen AJET firmasına sitem etti.” Sözde uzaya çıkıyoruz ama vatandaşları Gaziantep’ten Ankara’ya sağlıklı bir şekilde ulaştıramıyoruz” dedi.

Son günlerde sürekli rötarlarla gündeme gelen AJET vatandaşlardan tepki almaya devam ediyor. Son olarak Gaziantep’ten Ankara’ya gitmek için AJET havayollarını tercih eden vatandaşları pistte bakım olduğu gerekçesi ile Kayseri'ye indiren firma büyük tepki çekti.

Gaziantep Milletvekili Melih Meriç sosyal medyadan yaptığı açıklama ile firmaya sitem etti. Meriç, “Bir AJET klasiği. 21.yüzyıldayız. Hâlâ ya rötar ya pist bakımı yahut farklı nedenlerle yolcular mağdur ediliyor. Havayolu şirketlerinin bu vurdumduymaz tavrı kabul edilir bir durum değil. Son olarak Gaziantep’ten AJET Havayolları ile Ankara’ya gitmek isteyen yolcular, pistteki bakım nedeniyle Kayseri’ye indiriliyor. Yolculardan onlarca telefon aldım. Bugün toplantı, tedavi ve diğer özel nedenlerle Ankara’da olması gereken vatandaşlarımızın mağduriyetinin hesabını kim verecek?

Havayolu şirketleri neden gerekli şekilde denetlenmiyor? Buradan Ulaştırma Bakanına açıkça sesleniyorum: Ya yeni düzenlemeler yapın ya da bu havayolu şirketlerine caydırıcı cezai işlem uygulayın. Sözde uzaya çıkıyoruz ama vatandaşları Gaziantep’ten Ankara’ya sağlıklı bir şekilde ulaştıramıyoruz. Vatandaşlarımıza yaşattığınız bu rezilliğe son verin artık! “ dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.