Gaziantep Havalimanı'nda RÖTAR ÇİLESİ BİTMİYOR! BU KEZ 13 SAATLİK AJET RÖTARI

Gaziantep Havalimanı'nda RÖTAR ÇİLESİ BİTMİYOR! BU KEZ 13 SAATLİK AJET RÖTARI
Gaziantep Havalimanı’ndaki birçok farklı havayolu şirketi yaşanan rötarlarla tepki çekmeye devam ediyor.

Son dönemde sık sık gündeme gelen Gaziantep Havalimanı’nda yaşanan rötarlar vatandaşları çileden çıkarıyor. Önceki dönemlerde çok az sayıda yaşanan rötarların özellikle son dönemde oldukça sık meydana gelmesiyle birlikte, birçok vatandaş mağdur oluyor.

SORUN HAVALİMANINDAN KAYNAKLI DEĞİL

Konuya dair Gaziantep Valisi Kemal Çeber tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde de yaşanan bir rötarın Havalimanı’ndan kaynaklı olmadığını ve havayolu şirketinden kaynaklı rötarlar yaşandığını dile getirmişti.

YILDIRIM TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Yaşanan rötarların ardından Türk Hava Yolları’nın yan firması olan AJet’e tepki gösteren Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, yaşanan rötarlardan dolayı milli takımı desteklemek için gidemediklerini söylemişti. Yıldırım’ın paylaşımı şu şekildeydi: “Bizim Çocuklar yüreğimiz, duamız sizinle... Biz de bayrakları astık asmasına da gelemiyoruz! Çünkü Türk Hava Yolları'nın yan kuruluşu Ajet'in rötarları yüzünden planlama yapamıyoruz.”

BİR RÖTAR DAHA

Sosyal medya da bir rötar iddiası daha ortaya atıldı. Edinilen bilgilere göre, 04.05 saatinde Gaziantep-İstanbul seferi AJet uçağı rötar ile 07.30 saatine alındı. Daha sonra kesin olmamakla birlikte 15.30 saatine alındı. Bu yaşananların ardından vatandaş tepki gösterdi.

Kaynak:referansgazetesi.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.