SUSUZ ŞEHİR GAZİANTEP! 13 Haziran Perşembe YARIN Şahinbey ve Şehitkamilde 12 SAAT SULAR YOK

SUSUZ ŞEHİR GAZİANTEP!  13 Haziran Perşembe YARIN Şahinbey ve Şehitkamilde 12 SAAT SULAR YOK
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), Hacıbaba İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde devam eden kapasite artırımı çalışmaları sebebiyle 13 Haziran Perşembe günü planlı su kesintisi yapacak. Şahinbey ve Şehitkamil'de hangi mahallelerde sular kesilecek?

Şahinbey ilçesinde 09.00-21.00 saatleri arasında şu mahallelerde su kesintisi yapılacak: 23 Nisan, Akyol, Alibaba, Alleben, Aydınbaba, Bahçelievler, Barak, Beyazlar, Binevler, Bozoklar, Çamlıca, İsmetpaşa, Kavaklık, Kolejtepe, Konak, Öğretmenevleri, Perilikaya, Saçaklı, Savcılı, Serinevler, Sultanselim, Şenyurt, Tekstilkent, Üçoklar, Ünaldı ve Vatan Mahalleleri.

Şehitkamil ilçesinde ise 09.00-21.00 saatleri arasında Alpaslan, Atatürk, Batıkent, Beykent, Çamlıtepe, Fıstıklık, Gaziler, Göktürk, Güvenevler, Karacaahmet, Onatkutlar, Pancarlı ve Sarıgüllük Mahalleleri'nde su kesintisi gerçekleştirilecek.

GASKİ ekipleri tarafından yürütülen kapasite artırımı çalışmalarının tamamlanabilmesi için planlı su kesintilerinin yapılacağı belirtildi. Vatandaşların kesinti süresince gerekli önlemleri alarak su kullanımını planlamaları önemle duyurulur.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.