Gaziantep Kübra'yı konuşuyor! Kim Bu Kübra?

Gaziantep Kübra'yı konuşuyor! Kim Bu Kübra?
Türkiye'de son zamanlarda oldukça sık yaşanan dolandırıcılık olayların artması üzerine gözler bu seferde Kübra P.'ye çevrildi. Gaziantepli önemli siyasilerle yan yana fotoğrafı bulunan Kübra P. hakkında dolandırıcılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kübra P.'nin Gaziantep'te son günlerde Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Valisi Davut Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gibi isimlerle sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını paylaşarak vatandaşları dolandırdığı iddia edildi.


KÜBRA P. NE İŞ YAPIYOR?


Kübra P. sosyal medya hesaplarında kendisini mimar, psikolog, siyasetçi, iş kadını ve inşaat mühendisi olarak tanıtıyor.


ALP KILINÇ ORTAYA ÇIKARDI!

Sosyal medya kullanıcısı Alp Kılınç'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda Kübra P. hakkında ilginç detaylar bulunuyor. Alp Kılınç isimli sosyal medya kullanıcısı Kübra P'nin kendisini mimar olarak tanıtan bir dolandırıcı olduğunu iddia etti.


KÜBRA P. HAKKINDAKİ İDDİALARA NE DİYECEK?

Sosyal medya hesaplarında bir çok siyasetçi ile fotoğrafları bulunan Kübra P'nin, hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarına ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.