Gaziantep'e Karayolları'ndan Uyarı! 17 Mart 2024 Karayolları Yol Çalışması Olacak Yolları Duyurdu

Gaziantep'e Karayolları'ndan Uyarı! 17 Mart 2024 Karayolları Yol Çalışması Olacak Yolları Duyurdu
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni 17 Mart 2024 Pazar (Bugün) kapalı ve yol çalışması olacak yolları duyurdu...
1TEM Otoyolunun Babaeski Kavşağı-Lüleburgaz Kavşağı Kesimi 0-25.km.leri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinde kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılmaktadır.)
2Ankara-Niğde Otoyolunun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 18-22.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
4Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5Tokat-Niksar yolunun 36-38.km.leri arasında şev tanzimi çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunun 34-35.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışması nedeniyle Çanakkale-Lapseki istikametinde şerit daraltması yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7Seydikemer-Söğüt yolunun 0-1.km.leri arasında Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
8İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 27-28.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
10Artvin-Erzurum yolunun 1.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.