Gaziantep Batıkent'te 320 m² 5+1 daire icradan satılıktır

Gaziantep Batıkent'te 320 m² 5+1 daire icradan satılıktır
Gaziantep Batıkent'te 320 m² 5+1 daire icradan satılıktır

ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre;

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2016/4258 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
TAPU KAYDI: Gaziantep ili , Şehitkamil ilçesi, Batıkent mahallesi, 3202 Ada, 4 Parselde kayıtlı B Blok, 1.Kat , 1 Bağımsız Bölüm No.lu Mesken
İMAR DURUMU: Şehitkamil İlçe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğündeki ilgili imar paftasında görüleceği üzere 3202 ada, 4 parseldeki taşınmazın, imar planında Ticaret+konut (TİCK) alanına (Kaks:2.30 ) geldiği belirlenmiştir.
ADRESİ: Batıkent Mahallesi, 09110 Sokak, Ottoman Towers Sitesi No:1 Kat:1 Daire:1 Şehitkamil/GAZİANTEP
ÖZELLİKLERİ: 12 kattan ibaret betonarme binanın her katında 1 daire bulunmaktadır. Meskende toplam 5 oda, salon, mutfak, antre, 4 banyo, lav-wc ve 2 adet balkon vardır. Odaların tabanı ahşap 1. Sınıf laminant parke kaplamadır ve duvarlar duvar kağıdı ile kaplanmıştır. Islak hacim tabanları 1. Sınıf granit seramik, Islak hacim duvarları fayans kaplama yapılmıştır. Salon ve odalarda dekoratif alçı asma tavan yapılmıştır. Kapılar ahşap, pencereler PVC ve çift camlıdır. Meskenin toplam inşaat alanı 370,00 m2 'dir. Net kullanım alanı 320,00 m2'dir. Bina yaklaşık 12-13 yıllık olup kaloriferli ve asansörlüdür. Her türlü Belediye ve Sosyal hizmetlerden tam olarak yararlanmakta olup ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Kaynak : Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.