Gaziantep'te Dev Seçim Yapıldı!

Gaziantep'te Dev Seçim Yapıldı!
Gaziantep Küsget Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimlerin mevcut başkan Mustafa Kemal Güneş tekrar başkan seçildi. Güneş, seçimde rakiplerine fark attı.

Gaziantep Küsget Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimleri yapıldı. Polis ve özel güvenliğin yoğun önlem aldığı genel kurul Şato Restaurant’ta yapıldı. Genel kurula 2 binin üzerinde üyenin yarıdan fazlasının katıldığı öğrenildi. Genel kurul sonucunda mevcut başkan Mustafa Kemal Güneş tekrar başkan seçildi.

Güneş, fark attı

Öğle saatlerinde başlayan genel kurulda saat 17.00’a kadar oy verme işlemleri sona erdi. Salonda sık sık yaşanan gerginliklere ise çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Daha sonrasında ise oy sayım işlemlerine geçildi. Mustafa Kemal Güneş’in listesi 758 oy alırken, Ferhat Özelli’nin listesi ise 192 Oy aldı.

Güneş, hizmetini anlattı

KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, genel kurulda divan oluştuktan sonra konuşma yaptı. Salondaki yüzlerce üyeye hitaben konuşan Başkan Güneş, “Biz aynı bir belediye gibi çalıştık. Hizmetlerimiz park, bahçe, altyapı, üstyapı, elektrik, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeden tutun da imar değişikliklerine kadar uzandı. Ne için yaptık? Esnaf için yaptık. Esnaf kazandı, kooperatif çalıştı. Biz görevimizi yaptık. Yeni projelerimizi de sizlere açıkladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.