Gaziantepliler İçin Schengen Vizesi Alma Kolaylığı

Gaziantepliler İçin Schengen Vizesi Alma Kolaylığı
Gaziantep’te ikamet edenler için ise Schengen vizesi alma süreci artık daha kolay.

Avrupa Birliği ülkelerine seyahat etmek isteyenler için Schengen vizesi alma süreci giderek zorlaşıyor. Uzun bekleme süreleri, yüksek ücretler ve olumsuz yanıtlar, seyahat planlarını altüst ediyor. Gaziantep’te ikamet edenler için ise Schengen vizesi alma süreci artık daha kolay. Diğer Avrupa ülkelerinin Gaziantep’te başvuru merkezi bulunmadığı için Gaziantepli vatandaşlar Ankara ya da İstanbula vize görüşmesi için gidiyorlardı. Bu durum hem artı maddi külfet hem de uzun bekleme süreleri gibi problemleri ortaya çıkarıyordu.

italya

Diğer Avrupa ülkelerinin aksine Yunanistan; Gaziantep, Trabzon, Bursa, Çanakkale, İzmir, Ankara, Edirne gibi şehirlerde yaşayanlar, tatil veya iş amaçlı Avrupa seyahatlerinde artık vize almak için uzun süreler beklemek zorunda kalmıyorlar.

Başvuru Kolaylığı

Kosmos Vize'nin online başvuru platformu, Schengen vizesi almak isteyen herkesin işini kolaylaştırıyor. Kosmos'un resmi web sitesi üzerinden başvuru yaparak randevu almak mümkün.Schengen vize başvurularıyla ilgili önemli bir detay da şu: Schengen Kanunlarına göre, Schengen vizesine sahip olmayan üçüncü dünya ülke vatandaşları, Yunanistan gibi ülkelere legal bir şekilde giriş yapabilmek için Schengen vizesine ihtiyaç duymakta. Artık Schengen vizesi alma çilesine son vermek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.