Gaziantep'te Organize Sanayide Yas! Dünya Markası'nın Sahibi Vefat Etti!

Gaziantep'te Organize Sanayide Yas! Dünya Markası'nın Sahibi Vefat Etti!
Gaziantep sanayisi parlayan bir yıldızını kaybetti. İş insanı Aykut Peltek'in ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Genç yaşına rağmen girişimcilik ruhuyla Gaziantep'ten çıkardığı markayı kısa bir süre içerisinde dünya markası haline getiren genç iş insanı, Petsa Teksitil Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Peltek arkadaşlarıyla birlikte sabah yürüyüşü sırasında rahatsızlananark kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi haberi ile sevenlerini yasa boğdu.

Makina Mühendisi Aykut Peltek, yatırımcı ruhuyla çevresine enerji veren genç yetenekli, aynı zamanda güler yüzlü çevresine sevgi dağıtırdı. 3 yıl önce yakalandığı amansız hastalıkla mücadele etmiş ve o hastalığı alt etmiş mücadeleci ruhuyla örnek gösterilen Peltek iyi bir baba ve aile reisiydi.

Bu sabah kendisinin ölüm haberi iş dünyasını, sevenlerini ve ailesini derinden üzdü. İş insanı Aykut Peltek'in cenazesi 6 Mart Çarşamba günü Gaziantep Asri Mezarlıkta Şireci Camiinde kılınacak öğle namazına mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Peltek ailesi, merhum Aykut Peltek'in taziyelerini İbrahimli bölgesinde bulunan 118 nolu taziye evinde kabul edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.