Antep Fıstığı Esnafı Başkanını Seçti!

Antep Fıstığı Esnafı Başkanını Seçti!
S.S. Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin Çiçek plaza Düğün salonunda gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa ezici bir oy çokluğuyla Yeniden Hızır ARIKÖK seçildi.

Seçimli olağan genel kurula iki liste ile gidilirken, Mevcut başkan Hızır ARIKÖK ve Bünyamin KARATAŞ başkanlık için yarıştılar. Yapılan seçim sonrası oyların sayılması ile beraber Hızır ARIKÖK 261 oy alırken Diğer aday Bünyamin KARATAŞ 81 oyda kaldı. Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile Antep in sevilen iş adamı Hızır ARIKÖK yeniden S.S. Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin başkanı oldu. Yönetim kurulu Suat UYSAL, Mustafa KİRAZ, Arif PARLAK, Hüseyin KAYA, Suphi ALOĞLU ve Mehmet KAYA dan oluşurken Denetim kuruluna ise Mehmet KORKUT, Muhittin EMRE ve Erkan YILDIRIM seçildiler.

Seçimli Olağan Genel Kurul sonrasında Başkan Hızır ARIKÖK Genel kurula kendisine oy veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti. Başkan adayları birbirini tebrik ederek salondan ayrıldılar.
Kazanan Fıstıkçı esnafı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.