Prof. Dr. Naci Görür ve Haluk Levent Gaziantep'e geliyor

Prof. Dr. Naci Görür ve Haluk Levent Gaziantep'e geliyor
Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Zirvesi", 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Zirvesi", 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek. Zirveye Prof. Dr. Naci Görür, Haluk Levent ve birçok saygın uzman ve sanatçı katılacak.

Zirvenin açılışı 15 Şubat Perşembe günü saat 09.30'da GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Açılış konuşmalarını Zirve Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber yapacak.

Zirve kapsamında depremin teknik, sosyal, hukuki, eğitim, ekonomik, kentsel ve sağlık boyutları ele alınacak. Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu gibi uzmanlar depremle ilgili güncel bilgiler ve çözüm önerileri sunacak. Sanatçı Haluk Levent ise depremden etkilenen insanlara yönelik çalışmaları hakkında konuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.