Gaziantep Ak Parti'de şok istifa

Gaziantep Ak Parti'de şok istifa
AK Parti Gaziantep’te geçtiğimiz hafta sonu Aday Tanıtım Toplantısında yaşanan kriz, istifa getirdi. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına istifasını sunan İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Gaziantep’te Aday Tanıtım Toplantısında yaşanan krizin yankıları sürüyor. Pazar günü AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla düzenlenen toplantıya AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali, İslahiye ilçe Başkanı Mehmet Arslan ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı katılmamış, Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ise adı anons edilmesine rağmen sahneye çıkmamıştı.

Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Aday Tanıtım toplantısına katılmayan isimlerle ilgili ‘’Gerekeni yapın’’ talimatı gündem olmuştu.

İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti İslahiye İlçe eski Başkanı Mehmet Arslan, ‘’ Kurucu üyesi olarak görev aldığım son 6 yıla yakın süredir de şerefle yürüttüğüm AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum.Her zaman ve her dönem olduğu gibi liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve teşkilatımızın emrinde olmaya devam edeceğim’’ ifadelerini kullandı. Arslan’ın istifa dilekçesi geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına ulaşmıştı.

Kaynak : Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.