Gaziantep'ten Şanlıurfa Gidecekler dikkat! O yolda Çalışma Var

Gaziantep'ten Şanlıurfa Gidecekler dikkat! O yolda Çalışma Var
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ni yayımladı! Kardan dolayı kapalı veya çalışma olan yollar hangileri
1Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
2İzmir-Çeşme Otoyolunun Çeşme istikameti 3-6.km.leri (Seferihisar-Urla Kavşakları) arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.
3Çanakkale-İzmir yolunun 13-14.km.sinde geliş yönünde (Kabakum-İslamlar) mevkiinde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen yol hasarındaki gerekli işaretlemeler yapılarak yol tek şeride düşürülmüştür. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir
4İstanbul-Ankara yolunun 3-6.km.leri arasında Kozluk Kavşağı mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanacak olup sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
5Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7Fatsa-Ordu-Piraziz yolunun 0.km.sinde Samsun istikametinde Bolaman 1 köprüsünün tabliye betonundaki hasar nedeni ile trafik tek şeritten (sol) kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8Kalkan-Kaş yolunun 35-44.km.leri arasında denizde yapılan taş tahkimat çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
9Erzurum Ayr.-İspir yolunun 27-29 km arasında devam eden heyelan önleme çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
10Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 20.km.sinde yapılmakta olan yol şevi temizliği ve çelik ağ uygulama çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Hopa Sarp yönü trafiğe kapatılmış olup ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

KAR VE TİPİDEN KAPALI YOLLARI HARİTA ÜZERİNDE GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.