Gaziantep'te yarı yıl tatili uzatıldı mı?

Gaziantep'te yarı yıl tatili uzatıldı mı?
Gaziantep'teki öğrenciler için yarıyıl tatili devam ediyor. Gaziantep'te yarı yıl tatili uzatıldı mı?

Gaziantep'te "Okullar ne zaman açılacak?" sorusunun cevabı, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından daha önce açıklanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimi ile verildi.


Gaziantep'te Yarıyıl Tatili Uzatıldı mı? Söylentilere Açıklık Getirildi

Sosyal medyada yayılan ve Gaziantep'te yarıyıl tatilinin uzatıldığı iddiaları asılsız çıktı. Doğru bilgiye göre, tatilin uzatılması söz konusu değil. Okulların açılış tarihi, MEB tarafından daha önceden belirlenmiş ve kamuoyuna duyurulmuştur.


Gaziantep'teki Öğrenciler için Ders Zili Ne Zaman Çalacak?

Gaziantep'te öğrenciler, 22 Ocak 2024 tarihinde başlayan yarıyıl tatillerini, 2 Şubat 2024 tarihinde tamamlayarak, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar. Karnelerini alacakları son gün olan 19 Ocak 2024 Cuma günü ardından, öğrenciler kısa bir mola vererek ikinci döneme hazırlanacaklar.


Gaziantep'te 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ne Zaman Sona Erecek?

Gaziantep'te ikinci dönem eğitim öğretim faaliyetleri, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü start alacak ve 14 Haziran 2024 Cuma gününe kadar devam edecek. İlk ve ortaöğretim kurumları içinde yapılacak olan ikinci dönem ara tatili, 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Özellikle yeni sınıflara geçen öğrenciler için adaptasyon sürecini kolaylaştırmak ve onları akademik olarak desteklemek amacıyla çeşitli rehberlik ve tanıtım etkinlikleri planlanmakta.

Haber: Hamaza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.