KGM Duyurdu! Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat! 29 Ocak 2024 Çalışmalardan ve Kardan Dolayı Kapalı Olan Yollar

KGM Duyurdu! Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat! 29 Ocak 2024 Çalışmalardan ve Kardan Dolayı Kapalı Olan Yollar
Karayolları Genel Müdürlüğü çalışmalardan ve kardan dolayı kapalı olan yolları duyurdu
1İzmir-Çeşme Otoyolunun Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı Kesimi 21-25.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme İstikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (30.01.2024-15.02.2024)
2Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
5Malkara-Tekirdağ yolunun 16-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
6Elazığ-Malatya yolunun 26-27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7Trabzon-Maçka yolunun 1-2.km.leri arasında üstyapı onarım ve düzenleme çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Trabzon-Maçka istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36.kmleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
10Şebinkarahisar-Alucra yolunun 20.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

KAR VE TİPİDEN KAPALI YOLLARI HARİTA ÜZERİNDE GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.