Gaziantep'te Milyarder İş İnsanının Yasak Aşk Skandalı!

Gaziantep'te Milyarder İş İnsanının Yasak Aşk Skandalı!
Gaziantep'te büyük çerez fabrikası sahibi ve üç çocuk sahibi evli bir iş insanı olan milyarder Cengiz E. yasak aşk skandalı, son günlerde yeni bir boyut kazandı.

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, Cengiz E. milyarder unvanına sahip bir çerez fabrikatörü olarak tanınmakta ve İzmirli genç kadın E.M. ile yaşadığı yasak ilişki sonucu çıkan hamilelik olayı nedeniyle gündeme gelmişti. Genç kadın, Cengiz E. evli olduğunu kendisinden sakladığını ve çocuğunu kabul etmediğini iddia ederek babalık davası açmıştı. Mahkeme, DNA testi için Cengiz E. bulunarak adli makamlara teslim edilmesi kararı almıştı. Ancak iş insanının uzun süre ulaşılamaması söz konusu olmuştu. Avukat Varol Turbay'ın büyük çabaları sonucunda, üç yıl sonra DNA örneklerinin toplanması sağlandı.

YÜZDE 99.99 BABA

Sonuç, %99.99 oranında baba olduğunu gösterdi. Genç E.M.'nin bebeği dünyaya getirdiği iş insanı Cengiz E. hakkındaki DNA test sonuçları, nihayetinde mahkemeye sunuldu. Cengiz E. genç kadını önce para teklifleriyle ardından silahla tehdit ederek davadan vazgeçirmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirtildi. E.M., yaşananlar sonrasında çocuğunun babasız kalmayacağını ve kendi can güvenliği tehdit altında olsa bile davadan vazgeçmeyeceğini ifade etti.

YANINDA STAJ YAPIYORDU

Öğrenci olan ve aynı zamanda Cengiz E. yanında staj yapan 22 yaşındaki İzmirli E.M., staj sırasında Cengiz E. ile yakınlaştı ve bu ilişki yasak bir aşka dönüşerek E.M.'nin hamile kalmasıyla sonuçlandı. Cengiz E. çocuğu tanımayı reddetmesi üzerine genç kadın, babalık davası açtı ve mahkeme süreci başladı. Söz konusu evrakların emniyete ulaştırılmasını takiben, uzun bir kovalamacanın ardından iş insanı Cengiz E. DNA örnekleri nihayet alınabildi ve yüzde yüz baba olduğu kesinleşti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Varol Turbay'ın sürdürdüğü kararlı takip, bu skandalın aydınlatılmasında önemli bir rol oynadı.

Gaziantepli iş insanına babalığı benimsemediği için ayrıca bir babalık davası açıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum