Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat! O Yollarda Çalışma Var

Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat! O Yollarda Çalışma Var
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
1İzmir-Çeşme Otoyolunun Çeşme istikameti 3-6.km.leri (Seferihisar-Urla Kavşakları) arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. (03.01.2024-04.03.2024)
2Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapılacaktır. Güney Taşıma yolundaki trafik (İstanbul-Ankara istikameti) servis yolundan sağlanmaktadır.
4Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.leri arasında Kartal Altgeçidinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir-Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6Tokat-Niksar yolunun 36-38.km.leri arasında şev tanzimi çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
8Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. km. leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılmakta olan oto korkuluk yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9Antalya-Manavgat yolunun muhtelif kesimlerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10Bartın-Safranbolu yolunun 4-6.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
11Bartın-Safranbolu yolunun 4-6.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.