Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne yeni Müftü atandı

Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne yeni Müftü atandı
Karkamış İlçe Müftülüğüne atanan ALTIPARMAK, göreve başlama sürecini resmileştirmek üzere İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR'ı makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında Dr. HAZIRLAR ve ALTIPARMAK, ilçenin manevi atmosferini güçlendirmek ve din hizmetlerini etkin bir şekilde yerine getirmek için yapılması planlanan faaliyetleri ele aldılar. Böylece Karkamış'ta din hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik ortak bir vizyon belirlendi.


Dr. HAZIRLAR, göreve yeni başlayan Müftü ALTIPARMAK'a başarılar dileyerek ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetlerle ilgili destek ve tavsiyelerini sundu. Ayrıca, Karkamış halkının manevi refahının artırılmasında önemli bir rol oynayacak olan ALTIPARMAK'ın görevine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görevine yeni atanan Müftü ALTIPARMAK, bu yeni sorumluluğunun bilincinde olduğunu ve ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağını vurguladı. Karkamış'ın dini ve sosyal hayatına olumlu katkılar sağlamayı hedefleyen Müftü ALTIPARMAK, ilçe halkıyla diyaloğu güçlendirmeye ve onların manevi ihtiyaçlarına cevap verebilmek için var gücüyle çalışmayı amaçladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.