Şahinbey Belediyesinden Öğrencilere Spor Ayakkabı Müjdesi! Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu 2024! İşte detaylar

Şahinbey Belediyesinden Öğrencilere Spor Ayakkabı Müjdesi! Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu 2024! İşte detaylar
Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı karne hediyesi nasıl alınır? Şahinbey Belediyesi ayakkabı randevu nasıl alınır? İşte merak edilen Gaziantep Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı randevu alma ekranı 2024..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 2024 tatil günlerini sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerin gündemi karne hediyeleri oldu. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının bitimine kısa bir süre kala, pek çok öğrenci ve veli, hediye olarak spor ayakkabı almanın planlarını yapıyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi, bu konuda adından söz ettiriyor. Ayakkabı randevusu almak isteyen öğrenciler için Şahinbey Belediyesi'nin başlattığı spor ayakkabı dağıtım programı yoğun ilgi görüyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin spor ayakkabı randevusu alma şartlarını araştıran öğrenciler, nasıl ve nereden alacaklarını öğrenmek istiyor. İşte bu soruların yanıtı ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin spor ayakkabı randevu alma ekranı..



Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden Eğitime Destek Devam Ediyor

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin her karne döneminde öğrencilere verdiği destek sürüyor. Sömestr tatilinin başlangıcı olan 19 Ocak Cuma günü öncesi, öğrencilerin merakla beklediği karne hediyeleri duyuruldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun her yıl verdiği karne hediyeleri geleneği, 2024'te de devam edecek. Belediyenin bu yılki karne hediyesi olarak 160.000 adet Slazenger ve Kinetix markalı spor ayakkabı dağıtılacak.



Şahinbey Belediyesi Nasıl Spor Ayakkabı Randevusu Alınır?

Ücretsiz spor ayakkabı alabilmek için Şahinbey Belediyesi'nin randevu sistemini kullanmak gerekiyor. Gaziantep'te yaşayan ve Şahinbey ilçesinde ikametgah adresi olan tüm öğrenciler karne hediyesi olarak ayakkabı alabiliyorlar. Randevu süreci oldukça basit: İnternet üzerinden verilen linki kullanarak erişilebilir formu doldurmak yeterli. Randevu aldıktan sonra, öğrencilerin aşağıda yer alan dağıtım noktalarını ziyaret ederek karne hediyesi spor ayakkabılarını almaları mümkün.



Gaziantep Şahinbey Belediyesi Spor Ayakkabı Dağıtım Noktaları

Belediye tanımlı birçok dağıtım noktası bulunmaktadır. İşte spor ayakkabıların alınabileceği bazı noktalar: Akkent Spor Köyü, Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Boyacı Sosyal Tesisi, Bozoklar Sosyal Tesisi, Burç Sosyal Tesisi ve daha birçok sosyal tesis ve gençlik merkezi.

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum