Gaziantep Nizip Belediyesi, kahraman Piyade Teğmen Duabay Onur Öztürkmen'i anma töreni düzenledi.

Gaziantep Nizip Belediyesi, kahraman Piyade Teğmen Duabay Onur Öztürkmen'i anma töreni düzenledi.
Nizip Belediyesi, Nizip ilçesinin ve ülkemizin kahramanlarının anısını yaşatmak amacıyla unutulmaz bir anma töreni düzenledi.

25 Kasım 2022 tarihinde Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen Piyade Teğmen Duabay Onur Öztürkmen, şehadetinin yıldönümünde dualarla ve saygıyla anıldı.

Hain terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda canlarını feda eden kahramanlarımızdan biri olan ve ülkenin huzur ve güvenliğini korumak uğruna üstün bir cesaretle hareket eden Öztürkmen'in anısına düzenlenen anma töreniyle bir kez daha şükran ve minnet duyguları yüceltildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Vatanımızın birlik ve beraberliği, milletimizin istiklali için canlarını seve seve feda eden evlatlarımızın fedakarlıkları ve kahramanlıkları hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek. Piyade Teğmen Duabay Onur Öztürkmen kardeşimizi, şehadetinin yıldönümünde rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz" denildi.

Nizip'in yetiştirdiği kahramanlar arasında özel bir yer tutan ve genç yaşta vatan için en büyük bedeli ödeyen Şehit Öztürkmen için ilçe halkı da yoğun bir şekilde katılım gösterdi. Duygusal anların yaşandığı anma töreninde birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Nizip Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı etkinliğin ardından, töreni organize eden Belediye Başkanı'na ve katılım gösteren tüm halka teşekkür edildi. Şehitlerimizin hatırlarının yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması konusunda kararlılık vurgulandı.

Şehidimiz Piyade Teğmen Duabay Onur Öztürkmen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Kahraman evladımızın anısını daima yaşatacağız:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.