Gaziantep İyi Parti Milletvekili Gürban Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Unutmadı!

Gaziantep İyi Parti Milletvekili Gürban Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Unutmadı!
İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Gaziantep’in Fedakar Gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Gaziantep’teki gazetecilere yönelik takdir ve desteklerini ifade etti. Gürban, basın mensuplarının toplumu aydınlatma görevini, özellikle zorlu koşullar altında sürdürdüklerini belirtti.

Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazetecilik, cesaret, tarafsızlık ve doğruları halka ulaştırma mücadelesi gerektiren kutsal bir meslek. Gaziantep'imizdeki basın mensupları, bu sorumluluğu her zaman en iyi şekilde yerine getiriyor. Bölgesel ve ulusal çapta birçok önemli konuyu gündeme taşıyan çalışmalarıyla, Gaziantep’in sesi oluyorlar."

Gaziantep’in, bölgenin ve Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas dönemde, gazetecilerin haber alma özgürlüğü ve objektif bilgiyi halka ulaştırma konusundaki kararlılıklarının altını çizen Mehmet Mustafa Gürban, "Toplumun doğru bilgilendirilmesi, demokrasimizin sağlıklı işleyişi için hayati öneme sahiptir. Gaziantep'teki gazetecilerimiz, işlerini büyük bir özveriyle yaparak toplumun gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyorlar." şeklinde konuştu.

Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Gürban, mesajının sonunda Gaziantep’teki tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, "Hepiniz, mesleğinize olan bağlılığınız ve profesyonelliğinizle bizlere gurur veriyorsunuz. Zor şartlar altında, kamuoyunu bilgilendirme görevinizi yerine getirirken gösterdiğiniz üstün çaba ve çalışkanlık için sizlere minnettarız." ifadelerini kullandı.

Gürban, basın özgürlüğünün korunması ve geliştirilmesi yönündeki çağrısını yineleyerek, Gaziantep basınının daha nice başarılara imza atacağına olan inancını belirtti. Gaziantep Milletvekili Gürban, kalemini satmayan, doğruları söylediği için tutuklu olan gazetecilerin de her zaman yanında olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.