Gaziantep Ve Türkiye Fiat Egea'yı Tercih Ediyor! Fiat Egea 2024 Kampanyası OTOMOBİL FİRMALARINI YIKTI!

Gaziantep Ve Türkiye Fiat Egea'yı Tercih Ediyor! Fiat Egea  2024 Kampanyası OTOMOBİL FİRMALARINI YIKTI!
Türkiye ve Gaziantep'te 2023 yılının sonundan bu yana yapılan kampanyaların arasında ZİRVEYE ulaşan, en çok tercih edilen sıfır otomobil olan Fiat Egea için, başlatılan 2024 kampanyası 'Bu fiyata bu araba olamaz! Bu nasıl indirim dedirti!'


Gaziantep ve Türkiye otomobil pazarının satış listesinde üst sıralarda yer alan Fiat Egea, yılın başlangıcına özel indirim haberleriyle yine Gaziantep'te gündemde.Türkiye ve Gaziantep'te bu yılın başlangıcıyla en çok satılan araçlarından biri olan Fiat Egea'nın yeni yılda başlayan indirim kampanyaları, araç severlerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.



Fiat Egea 18 Bin TL Düşüşle Yeni Sahiplerini Bekliyor

Büyük bir popülerlik yakalayan Egea, 2023 model 1.4 benzinli sedan Easy Manuel konfigürasyonu için geçen ay 832 bin 900 TL'lik etiketi ile satışa sunulmuştu. Ancak Fiat, Ocak ayında bu modele uyguladığı 18 bin TL'lik indirimle araç severlere müjdeli haberi verdi. Marcadan gelen açıklamaya göre indirimden sonra bu modelin fiyatı 814 bin 900 TL oldu. Ayrıca 2024 model Fiat Egea'nın Ocak ayı itibarıyla fiyatlandırılması ise 834 bin 900 TL olarak belirlenmiş durumda.



Egea Cross Modelinin Fiyatı Da Merak Konusu Oldu

Fiat'ın Egea Cross modeli de araç severlerin yoğun ilgisine maruz kalmaya devam ediyor. Egea Cross Street 1.4 Fire 95 HP modeli için güncel satış fiyatı 825 bin 900 TL olarak açıklandı. Ancak bu fiyatın büyük bir kısmının Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma Değer Vergisi (KDV) olduğu göze çarpıyor.



Otomobil alıcıları, Egea Cross Street modelinin yüzde 80'lik ÖTV ve yüzde 20'lik KDV dilimlerine tabi olduğunu bilmelidir. Bu vergi dilimleri, aracın fiyatının yüksek olmasının en büyük sebeplerinden biridir. Satın alacak kişinin cebinden çıkacak ÖTV miktarı 305 bin 888 TL iken, KDV tutarı da 137 bin 650 TL olarak hesaplanmakta, bu da araç alımını ciddi anlamda etkileyen bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.