Son Dakika: Gaziantep Valiliği Duyurdu! Gaziantep Valiliği SOLO TÜRK Gösterisi İptal!

Son Dakika: Gaziantep Valiliği Duyurdu! Gaziantep Valiliği SOLO TÜRK Gösterisi İptal!
Son Dakika... Gaziantep Valiliği, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu günü için planlanan Solo Türk Gösteri Uçuş Programı'nın iptal edildiğini duyurdu.

Valilik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, şehitlerden Abdulkadir İyem'in Gaziantep'e defnedilecek olması ve son iki gün içinde yaşanan acı olaylara bağlı olarak gösteri uçuşunun gerçekleştirilmeyeceğini bildirdi.

Açıklamada, “Sevgili Vatandaşlarımız, Gaziantep'in Kurtuluş Günü münasebetiyle Valiliğimiz koordinasyonunda organize edilen Solo Türk Gösteri Uçuş Programı, son iki gün içerisinde kahraman 12 askerimizin şehit olması ve şehrimizde defnedilecek olan şehidimiz Abdülkadir İYEM'in cenaze programı nedeniyle iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Şehitlerin anısına düzenlenen etkinliklerin önemine vurgu yapılan açıklamada, 25 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 15.00'te Türk Hava Kuvvetleri'ne ait iki F-16 uçağının, Gaziantep Savunmasındaki şehitler ve tüm şehitler için şehir üzerinde saygı uçuşu gerçekleştireceği belirtildi. Bu anlamlı etkinliğin, şehitlerin ruhları için bir saygı ifadesi olduğu ve tüm Gaziantep halkının katılımına açık olduğu belirtildi.

Açıklamada son olarak, "Tüm şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadeleriyle, şehitlerin anısına duyulan derin saygı ve rahmet dilekleri paylaşıldı. Gaziantep, bu özel günde birlik ve beraberlik içinde şehitlerini anarak, kurtuluş gününü anlamlı kılma kararlılığını gösteriyor.

ekran-resmi-2023-12-24-14-40-20.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.