Gaziantep'te İthal Müdür Krizi! Gaziantepli Kalmadı Mı?

Gaziantep'te İthal Müdür Krizi! Gaziantepli Kalmadı Mı?
Gaziantep'e dışardan ithal müdür atamaları devam ediyor... Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Kahramanmaraşlı Müdür atandı...

Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep il Müdürü Mustafa Yıldırım’ın Kayseri’ye atanmasından sonra, Kahramanmaraş’ta yaklaşık 3 yıl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinde bulunan Mutlu Kaya, sürpriz şekilde Gaziantep’e tayin edildi. Kahramanmaraş’a ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Olarak Ferdi Müslüm Bozkurt atandı.

Mutlu Kaya Kimdir?

1980 yılında Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Pazarcık Sağlık Meslek Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnşaat, Tıbbi Laboratuvar ve Biyoloji Bölümlerinde tamamladı. Yüksek lisansını Beykent Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında devam etmektedir. Memuriyet hayatına 2002 yılında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde başladı. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunda aktif rol aldı. Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği , Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Muhabir: Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.