Gaziantep’te depremde çalıştılar, 2 müdür birden sürgüne gönderildi! Gaziantep’in yine sahibi yok

Gaziantep’te depremde çalıştılar, 2 müdür birden sürgüne gönderildi! Gaziantep’in yine sahibi yok
Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan ALAN ve Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa YILDIRIM'ın tayinleri çıktı.

6 şubat depremlerinde gecesini gündüze katan Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan’ın Adana’ya, yine aynı şeklide Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım’ında Kayseri’ye atamaları çıkarılması sürgün olarak değerlendirildiği belirtildi. Gaziantep’te bir çok hizmete damgasını vuran hem Alan hem Yıldırım’ın tayinlerinin çıkmasına Gaziantepliler büyük tepki gösterirken vatandaşlar ‘ yine Gaziantep’in sahibi yok 2 müdürümüzünde başka illere gitmesine çok üzüldük tekrar müdürlerin kalmasını istiyoruz’ dediler. Gaziantep Çevre ve İl Müdürü Hasan Alan’ın yerine Mardin İl Müdürü Hakan Şimşek atanırken, Gaziantep’i çok sevdiğini söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım'ı Kayseri’ye atamasınıda doğru olmadığı söylenirken henüz yerine bir atama yapılmaması da dikkat çekti.

Mustafa YILDIRIM Kimdir?

1965 yılında Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde doğdu. 1976 yılında Kilis İmam Hatip Ortaokulundan, 1983 yılında Nizip İmam Hatip Lisesinden mezun olmuş olup 1988 yılında ise Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Lisans Eğitimini tamamlamıştır.

İş hayatına 1988 – 1992 yılları arasında Adana Seyhan Ortaokulunda öğretmen olarak başlamış olup, 1993 – 1997 yılları arasında Birecik İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcılığı, 1997 – 2010 yılları arasında Birecik İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü ve 2015 – 2016 yılları arasında ise Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sekreteri olarak görev yapmıştır.

Halen yürütmekte olduğu Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine 29 Kasım 2016 tarihinde İl Müdür Vekili olarak göreve başlamış olup 12.01.2018 tarih ve 30299 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2017/578 sayılı karar ile İl Müdürlüğü ataması gerçekleşmiştir.

Hasan ALAN Kimdir?

1973 yılında Malatya’da doğan Hasan ALAN, İlk Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1997 yılından 2001 yılına kadar İskenderun Demir Çelik Fabrikasında meslek hayatını sürdürüp, 2001 yılında İskenderun Demir Çelik Fabrikasının özelleşmesi neticesinde Mülga Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı. Görev süresinde Proje Şube Müdürlüğü ve Yapım Şube Müdürlüğü görevlerine vekalet etti. 09.01.2015 tarihinde Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak vekaleten göreve başladı. 04/11/2017 tarihli ve 2017/454 karar sayılı Resmi Gazetede yayınlanan üçlü kararname ile görevine devam etmektedir. Hasan ALAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak : Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum