Honda'dan herkesi motosiklet sahibi yapacak kampanya! Honda Dio modelini 12 ay taksitle vade farksız satışa sundu

Honda'dan herkesi motosiklet sahibi yapacak kampanya! Honda Dio modelini 12 ay taksitle vade farksız satışa sundu
Motosiklet dendiğinde herkesin aklına hem dayanıklılığı hemde görünümüyle ilk gelen marka olan Honda, Dio modeli için müthiş bir faizsiz kredi kartına taksit kampanyası başlattı

Honda, scooter segmentinde bulunan ve kullanımı çok kolay olan Dio modeli için avantajlı bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında, 40 bin TL için 12 ay vade farksız taksit seçeneği müşterilerini bekliyor. Kampanyanın son günü ise 31 Aralık 2023 tarihi olarak belirtildi.

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle anlaşmalı bankaların kredi kartlarından birine sahip olmak gerekiyor. Ardından, anlaşmalı Honda bayilerinden Dio modeli motosiklet satın almak gerekiyor. Kampanya kapsamında, 40 bin TL için12 ay vade farksız taksitle alınması durumunda, aylık 3.333,33 TL ödeme yapılması gerekiyor.

Kampanya, ilk defa motosiklet sahibi olacak müşteriler için geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, kampanyanın geçerli olduğu anlaşmalı Honda bayilerinden bilgi alması gerekiyor.

Honda Dio Modeli Özellikleri

Honda Dio, scooter segmentinde bulunan ve kullanımı çok kolay olan bir motosiklettir. 4 zamanlı, tek silindirli, 109,5 cc'lik bir motora sahiptir. Motor, 8,7 beygir güç ve 9,0 Nm tork üretmektedir. Dio, 100 km'de ortalama 3,2 litre yakıt tüketmektedir.

Dio, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan bir motosiklettir. Şehir içi kullanım için ideal bir seçenektir. Dio, hafif yapısı sayesinde kolaylıkla manevra yapılabilir.

Honda Dio, 14 inçlik jantlara, LED farlara ve göstergelere sahiptir. Dio, 18 litrelik bir bagaja sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.