Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği BAKLAVADA İNDİRİM çağrısı yaptı! GAZİANTEPLİ BAKLAVACILAR ZENGİNLERE ÇALIŞMAYA DEVAM!

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği BAKLAVADA İNDİRİM çağrısı yaptı! GAZİANTEPLİ BAKLAVACILAR ZENGİNLERE ÇALIŞMAYA DEVAM!
Antep'te yüzde 10 İNDİRİME bile baklavacılar yok diyorlar MI?! Gaziantep'te baklavanın kilosu 600 - 900 TL arasında.... Asgari ücret 11Bin 400 TL!

Cumhuriyet’in 100.yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından indirim çağrısı yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destekler çığ gibi büyürken, bir destek de Baklavacılardan geldi. Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım: "Derneğimize üye firmalarımız 1 ay boyunca mağazalarında yüzde 10 indirimli satış gerçekleştireceklerdir" dedi.

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım açıklamasında, "Ticaret Bakanımız Ömer Bolat'ın Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yaptığı indirim çağrısına BAKTAD olarak öncülük eden kurumlardan biri olduğumuzu tüm kamuoyuna ilan ediyoruz. Bakanlığımızın bu çağrısı üzerine derneğimize üye firmalarımız 1 ay boyunca mağazalarında yüzde 10 indirimli satış gerçekleştireceklerdir. BAKTAD, dün olduğu gibi bugün de halkımızın ve devletimizin yanındadır." ifadelerini kullandı.

ANTEP'TE BAKLAVADA İNDİRİM OLSA NE OLUR?

  • Özel Şöbiyet. 750,00 TL.
  • Dolama. 900,00 TL.
  • Fıstıklı Kurabiye. 700,00 TL.
  • Fıstıklı Burma Kadayıf. 780,00 TL.
  • Diyabetik Baklava. 800,00 TL.
  • Cevizli Baklava. 550,00 TL.
  • Fıstıklı Baklava. 900,00 TL Birinci Sınıf

    GAZİANTEP’TE İNDİRİM YAPILACAK MI?

    Yıldırım’ın açıklamalarının ardından gözler Gaziantep’e çevrildi. Ocak ayından bu yana yüzde 62,5 oranında arttığı baklavanın kilogram fiyatı 650 TL’ye yükselmişti. Son zamlarla birlikte iyiden iyiye vatandaşlar, baklavanın tadını unuttu. BAKTAD Başkanı Bolat’ın açıklamaları sonrasında her fırsatta baklavaya zam yapan Gaziantepli baklavacıların, indirim yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

    HABERE YORUM KAT
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.