Gaziantep'ten yola çıkacaklar bu habere dikkat!

Gaziantep'ten  yola çıkacaklar bu habere dikkat!
Karayolları Genel Müdürlüğü, Gaziantep-Nizip-Birecik yolunda yapılan çalışmalardan dolayı araç trafiğinin kontrolü şekilde ilerlediği uyarısında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Gaziantep-Nizip-Birecik karayolunun 42 ile 50 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlanacağını belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılacak çalışma nedeniyle araç sürücülerin yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmesi konusunda uyarıda bulundu.

ÇALIŞMALARIN OLDUĞU KARAYOLLARI;

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmış olup, sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabilmektedir.(25.09. 2023 08:00/09.11.2023 17:00)

TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasında İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle her gün 19:00-06:00 saatleri arasında şerit kapatma yapılacaktır.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50.km.leri arasında Nizip ve Birecik Geçişlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Ürgüp- Kayseri yolunun 20-26.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Havza-Merzifon yolunun 21-25 km.leri arasında heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 43.km.sinde yapılmakta olan sanat yapısı çalışması nedeniyle tırmanma şeridi şeklinde 3 şeritten sağlanan ulaşım, 2 şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Refahiye-İliç yolunun 22-52.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.