Şehitkamil ve Şahinbey nüfus müdürlükleri yeni binalarına taşındı. Şehitkamil Ve Şahinbey Nüfus Müdürlüklerinin Adresi

Şehitkamil ve Şahinbey nüfus müdürlükleri yeni binalarına taşındı. Şehitkamil Ve Şahinbey Nüfus Müdürlüklerinin Adresi
Gaziantep'te Depremlerde Hasar Gören Şehitkamil Ve Şahinbey nüfus müdürlükleri yeni binalar taşındı... Şehitkamil ve Şahinbey nüfus müdürlüklerinin yeni adresleri haberimizde...

Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Nüfus Müdürlüğü binaları Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar almıştı. Şahinbey İlçe Nüfus Müdürlüğü depremden önce Şahinbey Kaymakamlığı binasında bulunuyordu. Şahinbey Kaymakamlık binası depremde hasar alınca, Şahinbey İlçe Nüfus, Gaziantep Valiliği binasında hizmet vermeye başlamıştı.

Şehitkamil İlçe Nüfus ise depremden önce Kelleci İş Merkezi’nde hizmet veriyordu. Kelleci İş Merkezi depremde hasar alınca Şehitkamil İlçe Nüfus ise Merveşehir’de bulunan ek binaya taşınmıştı.

İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ HİZMETE BAŞLADI

Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni binasına geçti. Eski binasının yan sokağında bulunan yeni Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğü, vatandaşa hizmet vermeye başladı.

YENİ BİNA NEREDE?
Depremden bu yana Gaziantep Valiliği binasında hizmet veren Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün yeni binası, Nail Bilen Caddesi üzerinde bulunan eski binanın yan tarafında yer alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) binasının karşı çaprazında bulunan yeni Şehitkamil İlçe Nüfus müdürlüğü, vatandaşları bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.