Gaziantepliler İstanbul Hava Limanı'nda Mahsur Kaldı! Havalimanlarında sistem perişanlığı!

Gaziantepliler İstanbul Hava Limanı'nda Mahsur Kaldı! Havalimanlarında sistem perişanlığı!
Türkiye genelinde ve Gaziantep dahil bilgisayar sistemleri çöktü! Yaklaşık 4 saatten bu yana bilet satışları yapılamıyor ve uygulamalar çalışmadığı için manuel sisteme dönüldü.

Türkiye genelinde ve Gaziantep dahil bilgisayar sistemleri çöktü! Yaklaşık 4 saatten bu yana bilet satışları yapılamıyor ve uygulamalar çalışmadığı için manuel sisteme dönüldü. Manuel sistem uygalama yapmaya çalışan THY personelinin yoğun çalışmasına rağmen bütün havalimanlarında uzun kuyruklar oluştu.

Türk Hava Yolları’nın bilet satış işlemleri ve mobil uygulamasında sorunlar yaşanıyor. Mobil uygulama üzerinden bilet satışı yapılamazken, bilet satış kontuarlarında da benzer durumlar kaydediliyor.
THY: Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır
THY’den konuyla ilgili açıklama geldi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sorunun 30 dakika içerisinde çözmeye çalışacaklarını söyledi.ekran-resmi-2023-11-01-19-43-32.png

Üstün şunları kaydetti: “Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz.”

ekran-resmi-2023-11-01-19-43-37.png

Üstün, 30 dakika sonra yeni bir bilgilendirme yaptı. Mesajında şunları kaydetti: “Network altyapısı kaynaklı sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir.ekran-resmi-2023-11-01-19-43-25.png
Yaşanan durum hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.