Müge Anlı’da yıllar sonra gelen adalet: Yasak aşkı yıllar önce serbest bırakılmıştı! Tüyler ürperten cinayet detayı ortaya çıktı!

Müge Anlı herkesi şaşırtan yeni bir gelişmeyi canlı yayın sırasında paylaştı. İki yıl önce konuk ettiği Muhammed Burhan'ın eşi Fatma ve yasak aşkı yaşadığı Selami Ş. olayı iki yılın ardından aydınlandı. O dönemde vahşice öldürülen ve cinayeti kimin işlediği bilinmeyen Fatma'nın eşi Burhan için tüm ailesi stüdyoya gelmişti.
Müge Anlı'nın çabalarıyla bu cinayette eşinin yasak aşkının parmağı olduğu düşünülmüştü. Yapılan karakol sorgulamasında gözaltına alınan Fatma'nın yasak aşkı Selami Ş. ardından serbest bırakıldı. Asıl gerçekler yıllar sonra ortaya çıktı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Müge Anlı canlı yayın sırasında iki yıl önce Amasya'da yaşanan Muhammed Burhan cinayeti ile ilgili sonuca ulaşıldığını paylaştı. Soruşturma kapsamında yeni delillerin ortaya çıktığı ve olayın çözüme kavuştuğunu açıkladı. Fatma Burhan ile yasak aşk yaşayan Selami Ç. geçtiğimiz yıl eşinin cinayet zanlısı olarak tutuklanmış fakat serbest bırakılmıştı. Konuyla ilgili yeni delillerin ortaya çıktığını söyleyen Anlı, Fatma Burhan'ın jandarma ekipleri tarafından önceki gün tekrar gözaltına alındığını açıkladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Müge Anlı sıcak gelişmeyi an an aktardı. O sırada geç gelen adalet acılı Burhan ailesinin yüreğine su serpti. Ortaya çıkan deliller doğrultusunda Fatma Burhan adliyeye sevk edildi. Gerçekler ortaya çıktı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Önümüzdeki günlerde bu olayın daha da derinleştirilmesi adına çalışmaların devam edeceği Fatma Burhan dışında farklı kişilerin de gözaltına alınıp tutuklanabileceğini dile getirerek daha fazla bilgi veremedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.