2. tur seçimi öncesinde Kılıçdaroğlu’na Zafer Partisi’nden destek! Ümit Özdağ, Millet İttifakı’na destek olacaklarını paylaştı!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde açıklamada bulundular. Zafer Partisi, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olacak. Kılıçdaroğlu, ‘Güzel neticeler elde edildi’ derken, Özdağ, ‘Zafer Partisi olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2. Turda destekleme yönünde karar aldık’ açıklaması yaptı. İşte açıklamaya dair merak edilen ayrıntılar!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamada bulundular. Zafer Partisi lideri olan Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığının 28 Mayıs günü gerçekleşecek seçimi için Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini paylaştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ’la görüşmek adına saat 10.30’da Zafer Partisi Genel Merkezi’ne geldi. Kılıçdaroğlu ile Özdağ ortalama 50 dakika görüşme yaptı. Görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu ve Özdağ Zafer Partisi Genel Merkezi önünde kurulan kürsüde açıklamada bulundular.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye’nin geleceği, Türkiye’nin huzurlu ülke olması amacıyla her bir genel başkan sorumluluklar düşmekte. Bizlerde bir araya gelip oturup konuştuk. Güzel neticeler elde edildi. Umarım Türkiye’ye güzel günler için gebe. Seçim sonrası yeniden buluşacağız’ açıklamasında bulundu. Özdağ ise ‘Türkiye’nin en önemli sorunu 13 milyon sığınmacı ve kaçağın geri yollanması. 13 milyon kişi vatanlarına geri yollamadan, yenilerinin gelmesinin önüne geçilmeden Türkiye’nin ekonomik sorunlarını aşması mümkün bir durum değildir.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

İlk turda Cumhur İttifakı’na, Millet İttifakı’na ve de Ata İttifakı’na oy vermiş seçmene çağrıda bulunuyorum; Anneleriniz ve babanızdan aldığınız Türkiye’yi çocuklarınız için devretmek istiyorsanız, göçmenistan olmasına dair herhangi bir isteğiniz bulunmuyor ise, kızınız sokağa çıktığında endişe duymak istemiyorsanız, oğlunuzu güven içinde yollamak istiyorsa iseniz; 13 milyon sığınmacıyı vatanına geri yollayacak politikacılar için destek olun. Sayın Kılıçdaroğlu için oy kullanın’ cümlelerine yer verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.