Hande Sarıoğlu'nun yılan dansı olay oldu: “Öldürmem ama süründürürüm!”

Seneler önce dahil olduğu habercilik sektöründe önemli işlere imza atan Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz yıl başına gelen bir olay neticesinde milyonlarca kişi tarafından tanınmaya başlandı. Habertürk’te spikerlik yaparken evinde dans ettiği anları sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan ve o görüntüler sebebi ile işinden kovulan Sarıoğlu, uğradığı haksızlık karşısında milyonlarca kişi tarafından desteklendi.
2021 yılında Habertürk’teki işinden kovulan ve o günden bu yana sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye başlanan Hande Sarıoğlu, güzelliği ile adında söz ettirmeye devam ediyor. Yüz güzelliğinin yanı sıra kusursuz fiziği ile de dikkatleri üzerine çeken ünlü spiker, son dönemlerde özellikle basketbol maçlarına giderek Instagram hesabından o anları paylaşıyor. Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen ve takımının hem futbol maçlarına hem de basketbol maçlarına giderek desteğini esirgemeyen Sarıoğlu, son olarak bugün Instagram hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler ile dikkatleri üzerine çekti. Sarıoğlu’nun yılan emojisi koyarak paylaşmış olduğu dansı, Instagram’da olay yarattı.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Daha önce yapmış olduğu açıklamalarda proporsiyonuna uygun olmadıkları gerekçesi ile göğüslerin yaptırdığını belirten Hande Sarıoğlu, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı yeni gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Yılan emojisi koyduğu paylaşımında kıvrak dans figürleri ile olay yaratan Sarıoğlu’nun kusursuz fiziği, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Son dönemlerde basketbol maçlarını pas geçmeyen ve hemen hemen her karşılaşmada salonda yerini alan ünlü spiker Hande Sarıoğlu, bir paylaşımında da arkadaşına göndermede bulundu. Maç ile ilgili olarak bir tüyo verdiğini ancak o arkadaşının tüyoyu dikkate almadığını ifade eden Sarıoğlu, arkadaşının kendisini af ettirme çabalarına, “Öldürmem ama süründürürüm” sözleri ile karşılık verdi.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.