FATİH PORTAKAL'DAN KUTUPLAŞMA ANKETİ! Fatih Portakal, Sinan Oğan İçin Twiter'da anket açtı

Dağılan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tur için Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladı. Oğan'ın kararını açıklamasının ardından, siyaset gündemi hızlandı.
Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın Twitter'dan yaptığı anket ise farklı yorumlara sebep oldu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Günlerdir ikinci turda izleyeceği tutum merak konusu olan Sinan Oğan, yaptığı basın açıklamasıyla Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Oğan desteğini, "Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum" sözleriyle açıkladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Oğan’ın kararının ardından FOX TV’den baskılar sonucu ayrıldığı ifade edilen ve Sözcü TV’de ana haber sunmaya başlayan Fatih Portakal, Twitter hesabından bir anket yaptı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Objektif habercilik yapma gayretinde olduğunu dile getiren Portakal’ın, “Sinan Oğan, neden Erdoğan’ı destekledi?” anketinde “Pazarlık var, Siyasi ikbal, İnandığı için, Güçlünün yanında olmak” yanıtlarının yer alması ise “Bu nasıl objektif gazetecilik” yorumlarına neden oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.