Vakıfbank satılık gayrimenkul ilanları duyuruldu! Gaziantep'te yatırımlık arsa için 1 milyon 150 bin TL isteniyor! Bu teklif bir daha gelmez!

Pek çok bankanın iş birliği içerisinde olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenleyen kamu bankası Vakıfbank, Gaziantep il sınırları içerisinde bir gayrimenkulünün olmasını isteyen tüketicilere seslendi. Platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğine dikkat çeken kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.
Yatırım amacı ile bir gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketiciler için Gaziantep ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü ihale usulü ile satışa çıkardığını ifade eden kamu bankası Vakıfbank, 18 yaş üstü her bireyin ihaleye katılım sağlayabileceğini bildirdi.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Yeni ihalesi kapsamında satışa sunulan gayrimenkulün arsa nitelikli olduğunu ancak tam hisse ile satışta olmadığını ifade eden kamu bankası, ihaleyi kazanan tüketiciye 33 adet arsa payına ilişkin yasal hakların teslim edileceğini bildirdi.
İhale usulü ile satışa çıkartmış olduğu icralık arsanın Gaziantep ilinin en kalabalık ilçelerinden olan Şahinbey’de bulunduğunu ifade eden kamu bankası Vakıfbank, arsanın toplam kullanım alanının 14 bin 794 metrekare olarak ölçülmüş olduğunu bildirdi. Toplam alanın 33 adet arsa payının fiyat tekliflerine açık olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 23 milyon TL olarak belirledi.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Karataş Mahallesi 203423 NOLU Cadde Şahinbey/ Gaziantep adresinde bulunan 14 bin 794 metrekarelik icralık arsanın 33 adet arsa payını Intengo ihalesi aracılığı ile fiyat tekliflerine açmış olduğunu bildiren Vakıfbank, ihale katılım sürecine ilişkin detayları da paylaştı.
Arsa payı ihalesi için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin öncelikle bankanın ana şubesine (Gaziantep) şahsen gitmeleri gerektiğini ifade eden kamu bankası Vakıfbank, yetkili departmana 1 milyon 150 bin TL tutarında teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi. Teminat yatırma işleminin ardından banka yetkilisinin Intengo sistem şifresi paylaşımında bulunacağını belirten kamu bankası, mesaj ile bildirilen şifre ile sisteme giriş yapılarak ilgili ihale için fiyat tekliflerinin verilebileceğini bildirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.