Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in kamera arkası görüntüleri gündem oldu! Artık saklamıyorlar…

Yalı Çapkını dizisinin iki yıldızı Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, dizinin ilk bölümünden beri çok yakıştırılıyor. Dizinin ilk bölümlerinin yayınlandığı esnada Afra Saraçoğlu, dört yıldır Mert Yazıcıoğlu ile birlikteydi. Mert Yazıcıoğlu da Mert Ramazan Demir’le çok yakın arkadaştı. Hatta bu üçlü aynı projede de rol almıştı.
Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu birçok dizi ve filmde birlikte rol aldıkları için yakın bir arkadaşlıkları vardı. Afra Saraçoğlu’nun doğum gününde çekilen bir videoda dilek tuttuğu esnada sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun değil, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’in elini tutmak istemesi gündem olmuştu.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Bu görüntülerin ardından çok geçmeden ikili ayrılık kararı aldı ve daha sonrasında Mert Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz’le yeni bir ilişkiye yelken açtı. Geçtiğimiz haftalarda bayram tatili nedeniyle Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun aynı yerde bulunması aşk iddialarını güçlendirmişti. İkili iddiaları yine reddetti ve arkadaş grubuyla gittiklerini savundu.
Ancak mahkeme çekimlerinin yapıldığı yerde bekleyen ve cep telefonlarıyla set ortamını kayda alan seyirciler yepyeni görüntülere ulaştı. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Videoda Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu sarılıyordu. Bu görüntüler herhangi bir sahneye ait değildi.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Her fırsatta yakın arkadaş olan ikiliden görüntüler üzerine herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak seyirci artık bu durumun yakın arkadaşlıktan ileriye taşındığını düşünüyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’den 1 yaş büyük. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in dizinin önüne geçmemesi adına aşk iddialarını yalanladığı düşünülüyor.
Çekimleri kaydeden seyirciler ve ikilinin hayranları, aynı karavandan çıktıklarını iddia ediyor. Ayrıca birkaç hafta önce ikilinin aynı mekânda bulunduğu ve Mert Ramazan Demir’in Saraçoğlu’nun evinden çıktığını görenler de olmuştu. Birbirlerinin eşyalarını ve kıyafetlerini kullanmaları da dikkatlerden kaçmadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.