İşte Ameliyatsız Gençleşmenin Yolları! Bu Yöntem İle Daha Genç Bir Görünüme Kavuşmak Mümkün!

Cildin daha genç görünmesi ve daha sağlıklı bir forma sahip olması için özellikle kadınlar, farklı bakım rutinleri uygulamaktadır. Yaşlanmanın yanı sıra, genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildin en alt tabakasında bulunan yağ dokusu ve kolajen üretimi azalmaya başlar. Özellikle kolajen üretiminin belirli bir yaştan sonra azalması, yüzdeki kasların gevşemesine ve dolayısıyla sarkmaların meydana gelmesine neden olur.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Kolajen üretiminin azalmasıyla meydana gelen cilt deformasyonu nedeni ile kişiler, bir dizi cerrahi operasyon ile yüz bölgesinin eski formuna gelmesini sağlayabilir. Cerrahi operasyonlara gerek kalmadan evde uygulanabilecek bazı yöntemler ile cilt sarkmaların önüne geçilebilir ve cildin daha genç bir görünüme sahip olması sağlanabilir.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Son zamanlarda oldukça popüler olan yüz yogası, hızlı lifting etkisine sahiptir. Düzenli olarak yüz yogasının yapılması, cildin daha genç bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Güzellik uzmanları, yüz yogası ile hafif kırışıklıkların birkaç ayda, yüz bölgesinde yer alan derin kırışıklıkların ise, düzenli yoga ile zaman içerisinde azalmaya başlayacağını belirtiyor. Yüz yogası, yüz ve dekolte bölgesindeki kaslara odaklanıp onları uyararak çalıştırır. Uzun vadede lifting etkisi yaratan yüz yogası, daha sağlıklı ve canlı bir cilt yapısına sahip olunmasına imkan sunar.
BEŞ ADIMDA DAHA SAĞLIKLI BİR CİLT
Yüz yogasını beş adımda uygulayarak daha sağlıklı ve genç bir cilde kavuşun olabilir. İlk adım olarak alın bölgesindeki ince çizgiler ve kırışıklıklar hedef alınır. Eller yumruk yapılarak alnın ortasına yerleştirilir ve orta derecede basınç uygulanarak şakaklara doğru nazikçe kaydırma işlemi altı kez tekrarlanır. İkinci adımda kaz ayakları ve sarkık göz kapaklarına uygulama yapılır. Her iki elin işaret ve orta parmakları kullanılarak V işareti yapılır ve kaşların iç kenarına ve kaşların dış kenarına yerleştirilen parmaklar dışa doğru 8 kez çekilir. Ağız ve dudak köşesindeki çizgiler için oturur pozisyonda kafa hafifçe geriye doğru eğilir, dudaklar büzülür ve ileriye doğru itilir. 5 kez tekrarlanacak olan bu harekette onar saniye beklenir. Gözaltı torbaları ve sarkık kaşlar için avuç içleri yüzün her 2 yanına, yüzük parmakları da kaşların ucuna gelecek şekilde yerleştirilir. Cildin gerilmesi için eller 4 kez yavaşça yukarı doğru çekilir. Son adımda ise, boyun ve çene sarkması için teknikler uygulanır. Bu teknikte baş hafifçe geriye doğru yatırılır, alt dudak şişirilerek gerginlik artırılır. Parmaklar boynun her 2 tarafına yerleştirilir ve yumuşak hareketler ile köprücük kemiğine doğru inilir. Bu teknikte 5 kez tekrarlanır ve yüz yogası tamamlanır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.