Özcan Deniz, Feyza Aktan’dan Davacı Olmuştu! Mahkeme Bugün Başladı! Özcan Deniz, Mahkemede Konuştu; Hakim, Kararını Verdi!

Şimdilerde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşayan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir çocuğunun da olduğu Feyza Aktan ile evliliğini geçtiğimiz yıllarda noktalamıştı. Boşanmalarına karşın aralarında suların durulmadığı Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında geçtiğimiz aylarda ortaya atılan ‘şiddet’ iddialarının ardından açılan dava görülmeye başlandı. Çocuğunu almaya gittiği sırada eski eşi Feyza Aktan’ın kendisine tokat attığını ve tişörtünü yırttığını iddia eden Özcan Deniz’in şikayetçi olduğu davanın ilk duruşması, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Eski eşi Feyza Aktan’a ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ nitelikli iki ayrı suçtan dava açan Özcan Deniz, Feyza Aktan'ın ablası Eda Aktan'ın ise hakaretlerine maruz kaldığını da iddia etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame sonrası her iki isme de açılan davanın ilk duruşmasına Özcan Deniz katılırken; Feyza ile Eda Aktan kardeşleri avukatları temsil etti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Müşteki sıfatı ile Feyza Aktan’la arasında başlayan dava kapsamında hakim karşısına çıkan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, mahkemede; “Olay tarihinde oğlumun velayet günü kanunen bendeydi. Çocuğum anaokuluna gidiyordu. Feyza Aktan, çocuğun okula gitmesiyle ilgili sorun yaratıyordu. O gün okuldan aradılar ve oğlum Kuzey'in okula gelmediğini söylediler. Ben de hem çocuğumu almak hem de bu konuyu konuşmak için eve gittim. Bana 'bekle' dediler. Yarım saat sonra çocuk hazırlanmamıştı. Ben de Feyza'ya çocuğun neden hazır olmadığını sordum” açıklamalarında bulundu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Eski eşi Feyza Aktan’ın öne sürdüğü şiddet iddialarına ilişkin mahkemede konuşan Özcan Deniz, ifadesinin devamında; “Ben de bunu yapmaması gerektiğini ve çocuğu hazırlamasını istedim. Çocuğu yere bırakan Feyza Aktan, daha da sinirlenerek bana şiddetli bir şekilde saldırmaya başladı. Ardından orada kameraların olduğunu anladı ve benim de kendisine saldırmam için üstüme daha da gelerek beni tahrik etmeye başladı.
Benim üstümü başımı parçalayan Feyza Aktan'ın bu durumunu oğlum görmeye başladı ve 'baba' dedi. O sırada Feyza, içeri alayım derken çocuğun kafasını kapıya çarptı. Sonra tekrar dışarı çıkan Feyza, 'bana kameraların önünde şov yapma' diye bağırarak kendisi kameraların önünde kendisini illegalleştirmeye çalıştı” sözlerini kullandı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Eski eşi Feyza Aktan ile arasında devam eden mahkemede verdiği ifadelerinin devamında eski eşinin cezalandırılması talebinde bulunan Özcan Deniz; “Ardından jandarmaya haber verdim. Çocuğumu karakolda icra yoluyla Feyza'dan aldım. Feyza beni evin içine çekmeye çalıştı, mesajlar attı ancak çocuğum hasta olduğu zaman evine birkaç kez gitmek zorunda kaldım.
Amacım tamamen Feyza Aktan'ın şiddetle ilgili durumunu törpülemek ve bunun suç olduğunu anlamasını sağlamaktır. Onun sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemektir. Şikayetimin asıl sebebi de budur. Sanığın cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu. Ara karara varan mahkeme; davaya konu olan şiddeti içeren kamera kayıtlarının ivedilikle istenmesine ve görüntülerin bilirkişiye gönderilmesine karar vererek, ikili arasındaki davayı erteledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.